Home » , » Οι Electric Wizard στο Gagarin205

Οι Electric Wizard στο Gagarin205


Συναυλία η οποία όταν ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, πολύ κοντά με την κυκλοφορία του φανταστικού Black Masses, σκόρπισε ενθουσιασμό στους πολλούς οπαδούς της βρετανικής μπάντας. Η αναμονή λοιπόν μεγάλη και η προσμονή έφτανε για τους φίλους της πιο ακραίας, δυνατής και σκληρής doom metal μπάντας στον πλανήτη, στο απροχώρητο.


Η βραδιά άνοιξε με τους Αgnes Vein, οι οποίοι ζέσταναν κατά τον καλύτερο τρόπο τους παρευρισκόμενους και απέδωσαν το γεμάτο επιρροές,black / doom / sludge metal τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ακραίοι και πρωτοποριακά δυνατοί έφτιαξαν τους πάντες.

Μέχρι εκεί όμως, γιατί αμέσως μετά η παρέα του Jus έδεσε θηλιά στο λαιμό μας και μας πέταξε στον ωκεανό.

Η Liz χάρισε αμέσως στο σβέρκο μας τραυματικές εμπειρίες και ο Shaun στα τύμπανα με την βοήθεια του δικού μας Tas (Τασος Δαναζογλου) στο μπάσο έσπειραν τρόμο και πέταξαν βαρίδια στα κεφάλια μας.

Συγκλονιστική εμφάνιση από ένα συγκρότημα που αποδίδει το πιο ακραίο, βρόμικο και σκοτεινό doom metal στο κόσμο, με την βοήθεια ανυπερβλήτου θορύβου και μαύρη ενεργεία που σαπίζει κόκκαλα.

Ένταση και distortion στο απροχώρητο και εννέα κομμάτια που κάλυψαν ολόκληρη την δισκογραφία τους μετά το 1997 και το Come My Fanatics.

Μαύρες μάζες και θόρυβος που μάτωνε αυτιά.

Headbanging που σου ξεκινά αυχενικό πρόβλημα και τραγούδια ύμνοι που έκαναν την συναυλία αξέχαστη.

Τα λόγια είναι περιττά για το μετά δεκαλέπτου encore και αφού στην σκηνή μάζευαν και ο περισσότερος κόσμος είχε αρχίσει να φεύγει.

Αυτό κατ' εμέ είναι αυθεντικό και ίσως η καλύτερη επιστροφή επί σκηνής που έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια.

Funeralopolis σχετικά απροβάριστο και μάλλον απροετοίμαστο, αλλά με τόση ενέργεια που μας άφησε κατευχαριστημένους.

Κρίμα σε όσους έφυγαν κι έχασαν αυτά τα εννιά λεπτά της μουσικής κηδείας και πολλά μπράβο στην μπάντα που έδειξε τσαγανό, όρεξη και μεγάλη μαγκιά.

Μια βρετανική μπάντα βουτηγμένη στην σαπίλα και τα ναρκωτικά που όμως ανεβάζει τόσο πολύ τον πήχη που καμιά κριτική δεν φτάνει για να πλέξεις το εγκώμιο τους.

Πολλά μπράβο. Πολύ HEAVY! setlist: The Chosen Few, Scorpio Curs , The Nightchild, Return Trip, Satanic Rites of Drugula, Black Mass, Witchcult Today, Dopethrone encore: Funeralopolis.

Και για του λόγου το αληθές...



Electric Wizard - Black Mass - live at gagarin... by theosovereign

www.cosmo.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Comments

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. My Decibel - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger